Дрехи от ЕХО

Всичко за модата и дрехите в днешно време.

Как да прикриваме несъвършенствата на своята фигура с дрехите?

Да се обличаме със стил е въпрос на вкус и усет към модата, но да успеем да прикрием недостатъците на фигурата си чрез облеклото е истинско изкуство.

В тази статия ще ви помогнем да го усвоите и всичко, което се иска от вас, след като я прочетете е да приложите съветите ни на практика.

Първото нещо, което е добре да смените в гардероба си е неподходящото или некачествено бельо. За да се чувствате добре в своята кожа не винаги е достатъчно да се подлагате на диети и изтощителни тренировки. Колкото и да се стремите към изящна и перфектна линия, зле подбраното бельо може да развали всичките ви усилия. Затова запомнете, че бельото, което оформя и прикрива недостатъци е ваш верен съюзник в борбата с онези няколко килограма, които никога не успявате да свалите.

Ако целта ви е да прикриете корема си, изберете бикини с висока талия, ако искате да създадете впечатление за това, че имате по-едър бюст, заложете на сутиен с приповдигната кройка и подплънки. Илюзия за по-щедро деколте създават и сутиени с къдрици и широко падащи блузи или рокли с римско деколте.

Ако искате да изглеждате по-високи и по-стройни, забравете за широките панталони тип потури, такива с паднала талия и разкроени крачоли. Вашите дрехи трябва да бъдат по-семпли, по тялото и в никакъв случай прекалено пъстри. Ако държите на това да създавате впечатление за по-висока фигура, избягвайте прекалено бухналите прически и изберете късата подстрижка.

В случай, че се чувствате прекалено слаба и мислите, че ви липсва женственост, вашите дрехи трябва да бъдат по-сложно конструирани, с плохи, плисета и десени на геометрични фигури и животински принтове.

Избягвайте безформените облекла, които на пръв поглед прикриват несъвършенстната. Те привличат вниманието  естествената реакция на повечето хора е да се загледат във вашата фигура, а това вероятно ще ви смути.