Дрехи от ЕХО

Всичко за модата и дрехите в днешно време.

Как да се облечете за първа среща?

Пролетта е сезон, в който природата се възобновява, а хората искат да стартират нови инициативи и да срещнат нова любов.    

Каквото и да си говорим обаче, всяка нова тръпка, освен изключително щастие, ни носи истинска палитра от емоции. Чувстваме се малко или много неуверени, притеснени и несигурни. Наред с това искаме не просто да се харесаме, но и да пленим мъжа на мечтите си. 

Ако се питате как да се облечете, така че да направите добро първо впечатление, прочетете нашите модни съвети.

Първото и най-важно условие да се чувствате добре на първата си среща е да останете верни на себе си и да не изневерявате на своя стил. Колкото и да ви се иска да впечатлите силно своя избранник, небива да се увличате, за да  не се окаже, че външния ви вид е неподходящ или сте се превърнали в гротеска. Затова – не носете дрехи, които до този момент не сте обличали, не носете прекалено високи обувки, особено ако не сте свикнали с това, не прекалявайте с аксесоари и грим.

Запомнете, мъжете рядко забелязват облеклото на една жена. Правят го само тогава, когато то е прекалено предизвикателно. Предизвикателното облекло обаче не е подходящо за първа среща. Всъщност и за втора!

За да не сбъркате при избора на дреха, заложете на класическата малка черна рокля или на перфектното съчетание черно – бяло. Не се колебайте да носите черна пола тип молив в комбинация с елегантна риза или пуловер. Тази модна идея можете да допълните с къс блейзер или перелина, която ще ви придаде френски шик.

Ако обичате да се откроявате и това класическо предложение не ви допада, можете да изберете подходяща пола и чорапи над коляното, интересна шапка или просто по-ефектни бижута. Бъдете смели, но и разумни при изборите си, съборазете се и с климатичните условия и мястото, на което сте си обещали да се видите.