Дрехи от ЕХО

Всичко за модата и дрехите в днешно време.

Как да съчетаем дамската риза ?

Винаги сте искали да притежавате красива риза, но в момента, в който се сдобивате с такава се оказва, че не знаете как да я съчетаете с останалите си дрехи.

Проблемът е решен, благодарение на нашите модни идеи за носене на така актуалните през този сезон ризи.

Първото нещо, с което безспорно е важно да се съобразите е модела и кройката на ризата. Ако тя е от плътен плат, тип деним и с вталена кройка, можете да я носите прибрана в дънки или панталон. Подобен стил на обличане е изключително актуален и подходящ за ежедневието, особено ако вашите джинси са също вталени. Идеален завършек на този изчистен и модерен стил са високите войнишки ботуши или гумени ботуши.

Ако ризата е с издължена кройка, задължителен аксесоар към нея е коланът. Можете да изберете ластичен колан, който да подчертае талията и да придаде елегатност на вашата фигура. В такъв случай, наберете леко материята на ризата и я носете небрежно, за да придобиете естествен и непринуден вид.

Чудесна идея за по-официални случаи е да украсите ризата си   с фини коланчета тип верижки, по които висят дребни аксесоари или красиво изкуствено цвете. Съчетанието на тюркоазена риза с цикламено цвете на ревера или в областта на талията е великолепно, особено ако целите романтично и нежно излъчване.

Дългата риза се съчетава успешно с клин с мокър ефект, вталени къси или ¾ панталони .

За вашите по-специални случаи са подходящи ефирни ризи с къдрици, жабо или орнаменти и бродерии. При поводи, които изискват строго официално облекло, можете да се спрете на едноцветна семпла риза в съчетание с широк колан, опасващ талията и завършващ с панделка. Черна вталена пола или красив разкроен панталон са перфектното допълнение на този моден щрих.

Ризата може да бъде и чудесно ежедневно облекло. Съчетайте я с тениска, носете я разкопчана, но с тънко коланче в ярък цвят.